Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul tenismen suedez Mats Wilander: 'Simona Halep ar putea câștiga Australian Open'

Wimbledon
Simona Halep

Fostul tenismen suedez Mats Wilander (55 de ani) a vorbit despre șansele Simonei Halep de a câștiga Australian Open. Acesta are cuvinte de laudă pentru jucătoarea româncă, potrivit Mediafax.

Wilander, care a fost inclus în „International Tennis Hall of Fame”, crede că Simona Halep este mai relaxată pe suprafețele de joc mai rapide sau pe care mingea nu sare atât de mult. Legenda tenisului susține că nu ar fi o surpriză ca jucătoarea româncă să câștige Australian Open. „Câștigând Wimbledon, cred că este mai relaxată în ce privește câștigarea pe suprafețe de joc rapide sau pe care mingea nu sare atât de mult. Cred că a dovedit României și restul lumii că poate câștiga Slam-uri pe diferite suprafețe și în diferite situații și că o poate învinge pe Serena la Wimbledon, așa că de ce nu ar putea câștiga și Australian Open?”, a declarat Mats Wilander pentru Eurosport.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

Românca, în vârstă de 28 de ani, a câștigat partida contra reprezentanei Australiei Tomljanovic Ajla (scor 4-6, 5-7). Astfel, Simona Halep s-a calificat în sferturile de la Adelaide, iar următoarea adversară va fi învingătoarea dintre Aryna Sabalenka (Belarus) și Pera Bernarda (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.