Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Academica Clinceni, sancţionată cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

gsp.ro
Academica Clinceni

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, clubul Academica Clinceni cu penalitate financiară în valoare de 10.000 de lei în urma unei sesizări făcute de clubul Farul Constanţa, informează Agerpres.

"FC Farul Constanţa vs. ASC FC Academica Clinceni - Plângere - Admite în parte sesizarea formulată de FC Farul Constanţa aşa cum a fost modificată. În temeiul art. 79.12 din RD, se sancţionează clubul AFC Academica Clinceni cu penalitate sportiv de 10.000 lei. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată", se precizează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Articolul în baza căruia s-a dispus sancţiunea face referire la neîndeplinirea condiţiilor de participare în competiţii. Meciul Academica Clinceni - Farul Constanţa, programat la 29 ianuarie, în etapa a 23-a a Ligii I, a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal deoarece formaţia ilfoveană avea mai mulţi jucători infectaţi cu Covid-19 şi nu dispunea de suficienţi pentru a putea juca. Conducerea clubului Farul a sesizat comisia acuzând faptul că Academica Clinceni nu avea pe lista oficială depusă la LPF 25 de jucători, aşa cum prevede regulamentul. Partida restantă Academica Clinceni - Farul Constanţa a fost reprogramată pentru joi, 17 februarie, de la ora 20:00.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină l-a sancţionat cu 2 etape de suspendare şi 3.000 de lei penalitate financiară pe jucătorul formaţiei Academica Clinceni, Vladimir Gogov, eliminat în partida cu FC Botoşani din etapa a 26-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.