Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal - CM 2018: Felipe Baloy, căpitanul Panama, se retrage după Cupa Mondială

http://www.diez.hn/centroamerica/1040928-498/a-los-35-a%C3%B1os-felipe-baloy-imita-a-blas-p%C3%A9rez-y-regresa
Felipe Baloy

Felipe Baloy, fundaşul şi căpitanul selecţionatei Panama, a confirmat că va pune capăt carierei sale după partida cu Tunisia, ultima din faza grupelor Cupei Mondiale de fotbal 2018, competiţie la care panamezii au participat în premieră, informează agenţia EFE, citată de Agerpres.

Baloy, în vârstă de 37 ani, actualul jucător al echipei CSD Muncipal din Guatemala, a apărat timp de 18 ani culorile naţionalei Panama, pentru care a evoluat în peste 100 de meciuri.

El se va retrage din fotbal cu onoarea de fi fost jucătorul care a marcat primul gol al reprezentativei ţării sale la un Campionat Mondial, duminică, în faţa puternicei echipe a Angliei (scor 1-6).

"Nu ştiu dacă voi juca împotriva Tunisiei, însă cu siguranţă aceasta va fi ultima mea partidă alături de selecţionată", a declarat Baloy, care a mai evoluat în cursul carierei sale în campionatele Braziliei şi Columbiei.

Felipe Baloy doreşte să rămână în lumea fotbalului şi după retragere. "Voi lua o pauză şi mă voi gândi. Am câteva proiecte, cursuri, pe masă, pentru a fi antrenor sau conducător şi asta este ceea ce trebuie să fac acum, să mă pregătesc pentru ceva de genul acesta", a declarat căpitanul Panama la ultima conferinţă de presă alături de selecţionata centroamericană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.