Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Manolo Portanova, jucătorul lui Genoa, condamnat pentru agresiune sexuală

judecator justitie

Italianul Manolo Portanova, jucătorul lui Genoa, echipă din Serie B, a fost condamnat marţi de o instanţă din Siena la şase ani de închisoare pentru participare la agresiune sexuală în grup asupra unei tinere de 21 de ani, în 2021, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 30 spre 31 mai anul trecut, când fotbalistul, unchiul său şi o a treia persoană implicată, care deocamdată a fost doar acuzată, au abuzat o studentă de 21 de ani la o petrecere din centrul Sienei.

În plus, potrivit Corriere della Sera, a participat şi fratele fotbalistului, minor la momentul evenimentelor şi a cărui situaţie este evaluată de Tribunalul pentru Minori din Florenţa.

Portanova s-ar fi dus într-o cameră cu studenta, unde au apărut şi ceilalţi, care păreau să o agreseze sexual în timp ce înregistrau cu telefoanele mobile, potrivit rapoartelor presei locale.

Portanova, care a fost prezent personal la şedinţă, a fost condamnat la plata provizorie a 100.000 de euro în favoarea tinerei pe care a abuzat-o, 20.000 de euro mamei acesteia şi alţi 10.000 de euro către asociaţia sieneză "Donna chiama Donna", un centru de îndrumare pentru femeile în dificultate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.