Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macron a glumit pe seama posibilităţii ca Mbappe să semneze pentru Olympique Marseille

www.gsp.ro
Kylian Mbappe, nationala Frantei

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a glumit în cadrul unei emisiuni destinate publicului tânăr, pe seama posibilităţii ca starul fotbalului francez Kylian Mbappe să se despartă de Paris Saint-Germain pentru a semna cu rivala Olympique Marseille, o ipoteză pe care jucătorul a dezminţit-o.

Macron a făcut comentariile respective într-o discuţie cu doi cunoscuţi youtuberi şi umorişti francezi, McFly şi Carlito, care au fost invitaţi recent la Palatul Eliysee, pentru a-l convinge pe preşedinte să participe la faimosul lor concurs de anecdote.

Şeful statului francez, suporter declarat al lui Olympique Marseille, i-a ironizat mai întâi pe invitaţii săi, fani declaraţi ai lui PSG: "Sunteţi suporterii cărei echipe? PSG? Câte încercări au avut, opt sau nouă, de a câştiga Liga Campionilor?".

Preşedintele francez a intrat apoi în jocul celor doi, adăugând cu seriozitate: "De cariera lui Kyilian Mbappe mă ocup eu. Kylian Mbappe va pleca în următoarele săptămâni de la PSG la Oliympique Marseille".

"Cred că această anecdotă este falsă", i-a răspuns McFly. În acel moment, Macron a luat telefonul pentru a-i solicita un răspuns chiar lui Mbappe şi s-a adresat jucătorul parizian: "Kylian, am anunţat vestea prietenilor noştri. Să ştie că o vei părăsi pe PSG pentru Olympique Marseille" , informează EFE, citată de Agerpres.

În acel moment, Kylian Mbappe a izbucnit în râs şi a spus: "Este imposibil, niciodată! Este imposibil să merg la Marseille, pentru că asta nu este în ADN-ul nostru".

"Nu exagera, Kylian", i-a răspuns zâmbind Emmanuel Macron, care părea consolat cu ideea că nu îl va vedea prea curând pe Mbappe pe Stade Velodrome

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.