Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalist din Liga I, depistat pozitiv la substanțe psihoactive, pe autostradă - Clubul a confirmat incidentul

alba24.ro
test-antidrog-drugtest-rutier

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anunţat, vineri, pe pagina oficială de Facebook, că un jucător din lotul pregătit de Marius Măldărăşanu a fost testat pozitiv la benzodiazepină, de către poliţiştii rutieri în timp ce se afla la volan, notează Agerpres.

Jucătorul a cărui identitate nu a fost dezvăluită de reprezentanţii echipei sibiene, a făcut contestaţie şi aşteaptă rezultatul testării efectuate ulterior la un laborator de specialitate.

"AFC Hermannstadt vă transmite următoarele: fotbalistul FCH a fost oprit şi apoi testat de poliţiştii rutieri joi, 4 aprilie, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în trafic cu maşina personală; potrivit spuselor acestuia, rezultatul testării cu etilotestul a fost 0, însă la testarea pentru alte substanţe rezultatul a fost unul pozitiv; se pare că substanţa respectivă (Benzodiazepină) este una care se regăseşte în medicamente; potrivit fotbalistului nostru, acesta nu ar fi consumat nici un medicament sau o substanţă interzisă; fotbalistul nostru a contestat rezultatul testării respective şi aşteaptă acum cu încredere rezultatul unei alte testări efectuate la un laborator de specialitate", se arată în comunicatul echipei sibiene.

Jucătorul în cauză ar fi Alexandru Uțiu, unul dintre portarii echipei sibiene, potrivit Ora de Sibiu.

El e rezervă la Sibiu, nu a prins minute în Superliga în acest sezon. Hermannstadt a emis un comunicat prin care a transmis că jucătorul a fost depistat cu Benzodiazepină, însă nu i-a dat numele fotbalistului.

Comunicatul Poliției

Inspectoratul de Poliţie Sibiu a transmis că este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din judeţul Cluj.

"La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 14.50, pe Autostrada A1, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au oprit pentru control un autoturism condus la km. 280, în zona Aciliu, pe sensul Deva - Sibiu, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Cluj. În urma testării şoferului cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", a fost mesajul transmis de IPJ Sibiu, citat de presa locală.

Conform presei locale, şoferul oprit în trafic de poliţişti ar fi Alexandru Uţiu, unul dintre portarii echipei FC Hermannstadt, dar informaţia nu a fost confirmată de club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.