Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbaliştii echipei belgiene Royal Antwerp, antrenată de românul Ladislau Boloni, au acceptat să renunţe la o parte din salariul lor pe luna aprilie

fanatik.ro
ladislau boloni

Fotbaliştii echipei belgiene Royal Antwerp, antrenată de românul Ladislau Boloni, au acceptat să renunţe la o parte din salariul lor pe luna aprilie, pentru a reduce impactul financiar al pandemiei de coronavirus, a anunţat marţi clubul într-un comunicat, potrivit ziarului Le Soir, potrivit Agerpres.

"După o scurtă consultare cu jucătorii, am ajuns la un acord pentru reducerea salariilor pe luna aprilie, fără ca salariile cele mai mici să fie afectate. Acest acord va continua să fie în vigoare în cazul prelungirii perioadei de izolare (mai sau iunie)", a explicat cea mai veche grupare din fotbalul belgian.

"Clubul este mândru că toată lumea s-a arătat nu doar flexibilă şi înţelegătoare, dar şi gata să facă un efort pe plan financiar. Felul în care clubul gestionează această situaţie este foarte apreciat de jucători", se adaugă în comunicat.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

În ciuda acestor măsuri, gruparea flamandă s-a arătat încrezătoare: "Pe termen scurt, nu vom avea probleme. Finala Cupei Belgiei ar fi fost o sărbătoare incredibilă pentru suporterii noştri. A nu disputa finala şi/sau restul sezonului ar avea evident un impact asupra clubului nostru. Suntem însă pregătiţi pentru viitor: avem licenţa pentru sezonul 2020-2021, construcţia Tribunei 4 este în curs şi a fost instalată o structură solidă."

De asemenea, Antwerp a evidenţiat acţiunilor fanilor, care şi-au arătat solidaritatea faţă de vârstnici şi de personalul medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.