Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul admirator al lui Vladimir Putin ar putea fi suspendat

Dmitri Tarasov

Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis începerea unei proceduri disciplinare împotriva internaționalului rus Dmitri Tarasov, mijlocașul echipei Lokomotiv Moscova, care la finalul meciului de marți seară de la Istanbul pierdut cu 2-0 în fața lui Fenerbahce, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale Europa League, a afișat un tricou cu imaginea lui Vladimir Putin.

Instanța europeană consideră foarte grav acest incident, precizând că politica nu-și are locul pe un stadion de fotbal. ''Este președintele meu. Îl respect și am decis să arăt că sunt gata să-l susțin oriunde mă aflu. Am scris pe acest tricou ceea ce doream să spun'', a declarat jucătorul lui Lokomotiv Moscova. UEFA a tratat, în trecut, cu maximă seriozitate orice incident cu motivație politică. În iulie 2015, forul fotbalistic european a amendat-o cu 30.000 de euro pe FC Barcelona, după meciul cu Juventus Torino din Liga Campionilor, în cursul căruia suporterii au afișat bannere de susținere a independenței Cataloniei față de Spania.

Cu doi ani înainte, Celtic Glasgow a fost amendată cu 50.000 de euro după meciul cu AC Milan din Champions League, în care fanii scoțieni au arborat un steag cu imaginea eroului național scoțian William Wallace și a fostului militant pentru independența Irlandei de Nord, Bobby Sands, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.