Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul englez Max Taylor poate debuta la Manchester United, la un an după ce a fost diagnosticat cu cancer

www.worldsoccer.com
manchester united

Fotbalistul englez Max Taylor, în vârstă de 19 ani, a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru meciul cu FC Astana, de joi, din Europa League, având astfel ocazia să debuteze la seniori, la un an după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular, anunță MEDIAFAX.

În urmă cu 12 luni, Taylor a efectuat sesiuni de chimioterapie, după ce a primit din partea medicilor diagnosticul de cancer testicular, scrie BBC. Tânărul jucător, care evoluează pe postul de fundaș central, a revenit la antrenamentele lui Manchester United în luna septembrie, după ce a primit acceptul medicilor.

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’ .

"Mă simt extrem de mândru și fericit să mă întorc pe teren alături de colegii și prietenii mei. Fără ajutorul neprețuit al familiei, al colegilor și al doctorilor, revenirea mea nu ar fi fost posibilă. Vreau să le mulțumesc tuturor medicilor și staff-ului alături de care am colaborat de-a lungul recuperării mele. Următorul pas este să muncesc din greu la sala de forță și sper să revin pe teren", spunea Taylor, în luna septembrie.

Max Taylor este un produs al academiei lui Manchester United, acesta fiind promovat la echipa U23 la începutul sezonului 2018/2019. O eventuală prezență în meciul cu Astana ar reprezenta debutul acestuia la seniori.

Taylor face parte din lotul lui Ole Gunnar Solskjaer pentru meciul cu FC Astana, din deplasare. Antrenorul norvegian va miza pe o echipă foarte tânără, 14 jucători dintre cei 18 convocați având sub 20 de ani.

"Ole ne va da unora dintre noi oportunitate de a face deplasarea și de a juca. La starea în care m-am aflat în ultimul an, când făceam chimioterapie după primele săptămâni, nu m-aș fi gândit că voi face deplasarea cu seniorii. E visul meu din copilărie să fiu jucător la prima echipă a lui Manchester United", a spus Taylor, marți, pentru site-ul oficial al clubului.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Meciul FC Astana-Manchester United se va disputa joi, de la ora 17:50, la Nur-Sultan. Înaintea acestui joc, echipa engleză este deja calificată în 16-imile Europa League, fiind prima în grupa L, cu 10 puncte din patru partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.