Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul francez Ousmane Dembele continuă discuţiile cu FC Barcelona

FC Barcelona
Ousmane Dembele

Fotbalistul francez Ousmane Dembele, al cărui contract cu FC Barcelona a expirat pe 30 iunie, continuă discuţiile cu gruparea catalană, a asigurat miercuri preşedintele acesteia, Joan Laporta, citat de L'Equipe.

La prezentarea mijlocaşului ivorian Franck Kessie, noua achiziţie a Barcei, Laporta a vorbit despre posibilitatea ca Dembele să rămână la vicecampioana Spaniei, potrivit Agerpres.

Potrivit lui, internaţionalul francez (25 de ani, 27 de selecţii) "vrea să continue să discute" cu clubul blaugrana.

"Ousmane nu mai este un jucător al Barcei, însă noi i-am făcut o ofertă. Încă n-a acceptat-o, dar vrea să continue să discute", a spus Laporta despre extrema franceză. "Nu avem o dată fixată. Suntem într-o situaţie de incertitudine", a adăugat el.

FC Barcelona l-a transferat pe Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, în vara anului 2017, când s-a grăbit să aducă un înlocuitor după plecarea lui Neymar la Paris Saint-Germain, club care a achitat clauza de 222 milioane de euro din contractul atacantului brazilian cu clubul de pe Camp Nou.

Barca a plătit atunci 105 milioane euro în schimbul lui Dembele, plus alte 40 milioane bonusuri, însă evoluţiile francezului la echipa catalană au fost influenţate de accidentările repetate, care l-au ţinut departe de gazon lungi perioade de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.