Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Frenkie de Jong a greşit când a semnat în vara anului trecut cu FC Barcelona în loc să se transfere la Juventus

Sportskeeda
Frenkie de Jong

Fotbalistul Frenkie de Jong a greşit când a semnat în vara anului trecut cu FC Barcelona în loc să se transfere la Juventus, unde a ajuns Matthijs de Ligt, fostul său coechipier de la Ajax Amsterdam, a estimat celebrul antrenor olandez Louis van Gaal, potrivit Agerpres.

Impresionant în sezonul trecut la Ajax, De Jong, în vârstă de 22 de ani, nu are evoluţii la fel de bune la Barcelona, iar Van Gaal, care i-a pregătit atât pe "lăncieri", cât şi pe catalani, a analizat pentru televiziunea Ziggo Sport această situaţie.

"Dacă un club trebuia să-l cumpere pe Matthijs de Ligt, acesta era Barcelona. Cum Busquets e în continuare prezent, Frenkie de Jong ar fi trebuit să meargă la Juventus. Barcei îi lipseşte mai mult un jucător de tipul lui De Ligt decât unul ca De Jong", a comentat Van Gaal.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Van Gaal a mai spus despre De Jong: "Barca a şi plătit un preţ ridicat pentru el, ceea ce adaugă mai multă presiune. Sunt convins că joacă atât de mult datorită preţului său ridicat. Există şi o exagerare mediatică în jurul său, fiindcă în acest sezon. Nu joacă în poziţia sa favorită".

"La Ajax, toată lumea îl căuta, era în inima jocului, ceea ce nu se întâmplă la Barcelona. Asta e marea diferenţă. Nu e Frenkie de Jong de la Ajax. Îl comparăm cu acela, însă n-ar trebui s-o facem", a adăugat fostul selecţioner al Olandei.

În locul lui De Jong, Ajax l-a adus pe internaţionalul român Răzvan Marin, care nu s-a impus la gruparea olandeză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.