Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalul se va relua în Spania cu repriza a doua a unui meci din eşalonul secund, întrerupt în decembrie

Fotbalul se va relua în Spania miercuri, 10 iunie, cu repriza a doua a unui meci din eşalonul secund, Rayo Vallecano - Albacete, întrerupt în luna decembrie din cauza comportamentului suporterilor echipei gazdă, informează presa internaţională potrivit Agerpres.

Fotbalul din Spania, întrerupt în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua astfel cu o zi mai devreme decât era prevăzut, cu întâlnirea Rayo Vallecano - Albacete (0-0 la pauză). Iniţial, autorităţile fotbalului spaniol anunţaseră că sezonul va reîncepe pe 11 iunie cu un meci din La Liga, derby-ul local Sevilla FC - Betis Sevilla.

Partida Rayo Vallecano- Albacete a fost întreruptă la pauză din cauza scandărilor care îl vizau pe Roman Zozulia, atacantul ucrainean al oaspeţilor. Zozulia a fost nevoit să renunţe în 2017 la un împrumut la Rayo, după ce o parte a suporterilor clubului, cunoscuţi pentru simpatiile lor de stânga, l-au acuzat de legături cu extrema dreaptă, lucru negat de jucător.

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) a indicat că Rayo Vallecano şi Albacete au fost de acord să dispute repriza a doua a meciului, fără spectatori.

Liga a doua spaniolă va continua vineri, 12 iunie, cu patru meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.