Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalul spaniol în stare de şoc după moartea fostului portar al Barcelonei

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Lumea fotbalului spaniol a primit cu surprindere şi tristeţe vestea morţii fostului portar al lui FC Barcelona şi actualul director sportiv al clubului Real Oviedo, Francesc Arnau, care a încetat din viaţă sâmbătă, la doar 46 de ani.

Oviedo, gruparea aflată în liga secundă spaniolă, a anunţat în cursul dimineţii moartea directorului său sportiv, care se ocupa în această perioadă de pregătirea viitorului sezon şi trebuia să ia o decizie în privinţa continuităţii actualului antrenor, Juan Angel "Cuco" Ziganda.

Clubul asturian, foarte afectat, a decis să suspende toate meciurile echipelor sale la toate categoriile, inclusiv cel al primei echipe, care urma să joace în acest weekend cu formaţia Mirandes, în Segunda Division, informează EFE, citată de Agerpres.

Arnau s-a format la academia lui FC Barcelona, echipă alături de care a făcut saltul în fotbalul profesionist la finele anilor 1990 şi a debutat în Liga Campionilor, înainte de a semna cu Malaga, club la care şi-a petrecut restul carierei, până la retragerea din activitate, în 2011.

El a lucrat apoi ca antrenor al echipei de tineret şi director de fotbal la clubul Malaga, de care s-a despărţit în 2017.

Francesc Arnau a fost angajat ca director sportiv de clubul Real Oviedo în decembrie 2019, iar contractul său era valabil până la finalul sezonului viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.