Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO A înșelat mii de oameni pe rețelele de socializare: Un bărbat s-a transformat într-o femeie atrăgătoare prin intermediul unei aplicații

Twitter
motociclista

O “tânără motociclistă japoneză” a păcălit mii de oameni pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit faptul că „ea” este de fapt un bărbat în vârstă de 50 de ani cu părul lung și blond.

Japonezul, cu numele de utilizator @azusagakuyuki pe Twitter, a strâns un număr de aproape 18.000 de urmăritori pe reţeaua de socializare, postând diferite poze şi mesaje despre activitatea sa de zi cu zi, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Ieșire a consilierului lui Mugur Isărescu: Revolut Bank nu are autorizație BNR! E suficientă cea de la Banca Centrală Europeană

O parte dintre fanii săi au suspectat însă că ceva nu este în regulă când o oglindă aflată într-una din fotografii l-a surprins arătând complet diferit.

Bărbatul voia să obţină celebritatea online

Un post de televiziune local de divertisment a reușit să-l găsească pe creator, descoperind astfel că în spatele fotografiilor se afla de fapt un bărbat de vârstă mijlocie. Omul şi-a scos în direct casca de motociclist arătându-şi adevărata înfăţişare.

Bărbatul, pe nume Zonggu, a spus că a folosit aplicații de editare foto, cum ar fi FaceApp, pentru a-şi transforma chipul într-o „femeie frumoasă, mai tânără”, deoarece credea că nimeni nu vrea să vadă un bătrân pe o motocicletă şi nimănui nu i s-ar fi părut interesant.

Iluzia unei tinere sexy, pasionată de motoare, i-a adus acestuia o întreagă comunitate de fani, mulţi dintre ei crezând că era doar o femeie care îşi edita fotografiile pentru a părea mai tânără, nicidecum un bărbat în toată regula. Cu toate acestea, fanii „ei” au început să observe lucruri neobișnuite în imagini, inclusiv un „braț păros cu aspect masculin” sau o reflecţie în oglindă care arătau trăsăturile faciale ale acestuia. El a mărturisit că a apelat la aplicația care îţi schimbă complet înfăţişarea feţei deoarece dorea să câștige popularitate pe rețelele de socializare, precum și să crească interesul publicului faţă de postările sale.

Abilitățile impresionante de editare i-au adus mii de aprecieri şi redistribuiri pe Twitter. Zonggu a declarat emisiunii TV că i-a plăcut sentimentul de a deveni o „celebritate online”, potrivit Daily Mail.

În mod ironic, dezvăluirea identității sale a devenit cu adevărat virală, mii de oameni au fost impresionaţi şi l-au lăudat pentru talentul de a-şi ascunde atât de bine înfăţişarea. La polul opus însă, au fost şi mulţi urmăritori care s-au declarat păcăliţi şi au spus că nu vor mai crede niciodată ceea ce văd pe internet.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.