Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Accident cu șapte mașini în cartierul Militari din București - Patru victime în urma neacordării de prioritate la o intersecție

observatorulph.ro
accident

Miercuri dimineața, în jurul orei 2.25, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Str. Dealul Țugulea/Uverturii, în care au fost implicate 7 autovehicule, din care 2 autovehicule în mișcare și 5 autovehicule staționate.

Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe Str. Dealul Țugulea, dinspre Str. Roșia Montana către Calea Apeductului, iar când a ajuns la intersecția cu Bd. Uverturii a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, care circula pe Bd. Uverturii, dinspre Str. Dreptății către Str. Veteranilor.

În urma impactului dintre cele 2 autovehicule aflate în mișcare, a rezultat avarierea un număr total de 5 autovehicule staționate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui număr de 4 persoane (2 conducători auto și 2 pasageri din cele 2 autovehicule aflate în mișcare) și au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și imprejurarilor producerii accidentului rutier.

content-image

FOTO: Infotrafic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.