Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Accident rutier GRAV în Argeș: Un șofer a spulberat trei motociclete, după ce a intrat pe contrasens; două femei rănite

news.ro
Accident Argeș

Un accident în care au fost implicate o mașină și trei motociclete a avut loc, sâmbătă seara, în localitatea Lerești, județul Argeș. Trei persoane au fost rănite, relatează Mediafax.

Citește și: Kovesi nu a înțeles nimic: După 11 ani și o decizie CCR, 'cel mai european procuror' crede că anchetele se bazează pe reguli secrete

Primele informaţii de la faţa locului arată că un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localităţii Leresti, dinspre Leresti către Câmpulung, „pe fondul altor preocupări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu trei motociclete, care făceau parte dintr-un grup de mai multe motociclete” transmite Poliţia judeţeană Argeş, relatează News.ro.

La fața locului au intervenit o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă, alături de două echipaje SAJ.

Un bărbat de aproximativ 33 de ani a suferit mai multe traumatisme la nivelul membrelor, iar o femeie de 27 de ani o fractură la picior. Pe lângă acestea, o pasageră cu vârsta de aproximativ 29 de ani, care se afla în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Echipajele SAJ acordă îngrijiri medicale victimelor și vor asigura ulterior transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.