Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Accident rutier MORTAL: doi pompieri au MURIT! Mesaj sfâșietor din partea colegilor: 'S-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse'

ziuadevest.ro
Accident pompieri

Doi pompieri au murit pe șosea, striviți în mașina intrată sub un TIR, în Caraș-Severin. Cei doi, din Mehedinți, n-au avut șanse să supraviețuiască impactului. Accidentul grav de circulație s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe DN 68, în localitatea Băuțar, din județul Caraș-Severin.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02:26, pe DN 68, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. “În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani”, a declarat Boeru pentru Ziuadevest.ro.

Poliția a mai transmis că ambii pasageri erau subofițeri ai ISU Mehedinți și locuiau în Drobeta Turnu Severin. Colegii pompierilor morți au transmis un mesaj:

„#ZI NEAGRĂ pentru pompierii mehedințeni

Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.

Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar - “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.

Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.”

Citește și: Noi reguli pentru asimptomatici! Ministrul Sănătății a anunțat cum vor fi testați: 'În funcţie de rezultatul testului vor fi verificați suplimentar' .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.