Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Accident rutier pe DN66, în Hunedoara: un copil de 7 ani a fost rănit, după ce un şofer a făcut o depăşire neregulamentară

zcj.ro
popmieri smurd

Un copil în vârstă de 7 ani a fost rănit şi transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN66, în apropierea localităţii Merişor, între Petroşani şi Haţeg. Accidentul s-a produs după ce un şofer a făcut o depăşire neregulamentară.

”Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN66 din direcţia Petroşani-Haţeg, în afara localităţii Merişor, s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 29 de ani care circula din sens opus, ulterior fiind lovit de către ansamblul de vehicule care era condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma accidentului a fost rănit copilul de 7 ani care era pasager într-una dintre maşini, scrie news.ro.

”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 7 ani, în calitate de pasager, aflat în autoturismul care se deplasa regulamentar. Victima a fost preluată şi transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

Hunedoara: Copil de 7 ani, rănit într-un accident rutier, după ce un şofer a făcut o depăşire neregulamentară - FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.