Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto - Accident teribil de Ziua Copilului: Șapte fete și băieți și părinții lor, răniți după ce două mașini s-au lovit frontal

Foto news.ro
accident ziua copilului Botosani

Zece persoane, între care şapte copii, au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Botoşani, în care au fost implicate două maşini, anunță news.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost anunţaţi de producerea unui eveniment rutier în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, după ce două maşini s-au ciocnit.

Acolo au ajuns două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, dar şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"La sosirea forţelor de intervenţie, şoferul uneia dintre maşini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieşite din autoturisme. Toate persoanele erau conştiente. Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Şi celelalte persoane au fost evaluate la faţa locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis ISU Botoşani.

Cei şapte copii răniţi au între 5 şi 14 ani şi se aflau în maşini împreună cu părinţii lor.

Sursa citată menţionează că pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea bucăţilor de caroserie de pe carosabil şi au deconectat bornele bateriilor.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.