Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - ALERTĂ în SUA: un musulman a luat mai mulți ostatici într-o sinagogă

Nexta
ostatici sua

O luare de ostatici are loc în aceste momente în Texas, SUA. Poliția a ajuns la fața locului și intervine pentru salvaea situației. Se pare că un musulman cere eliberarea surorii sale din închisoare, iar în caz contrar va ucide ostatici evrei.

Poliția a cerut locuitorilor din zonă să evacueze perimetrul.

Poliția din Colleyville a avertizat pentru prima dată publicul cu privire la situație la 11:30, ora locală. Un alt tweet două ore mai târziu a actualizat că situația ostaticilor era încă în curs.

Bărbatul înarmat a cerut să se întâlnească cu sora sa, pakistaneza Aafia Siddiqui, care ispășește o pedeapsă de 86 de ani de închisoare pentru uciderea unui agent FBI. El a cerut, de asemenea, să fie eliberată.

Incidentul a fost inițial transmis în direct din interiorul sinagogii pentru slujba de Shabat, când un bărbat înarmat, despre care se spune că avea accent britanic, a fost auzit spunând: „Dacă cineva încearcă să intre în această clădire, vă spun că... toată lumea va muri”. "O să mor. Nu plânge pentru mine", a repetat bărbatul iar și iar.

Fluxul a continuat timp de câteva minute, unde pistolul a putut fi auzit amenințând ostaticii înainte de a fi întrerupt. Nu este clar cine a încheiat streamul live.

Unul dintre ostatici a fost rabinul congregației Charlie Cytron-Walker.

Poliția și FBI s-au adunat la o școală din apropiere unde se pregăteau în echipament tactic. O echipă SWAT a FBI a fost la fața locului, iar poliția a cerut publicului să rămână înăuntru.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.