Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ambasadorul Israelului, David Saranga, a împărțit cadouri familiilor cu copii grav bolnavi

anima news
David Saranga

Ambasada Israelului a dat startul caravanei magice, MagiCARAVAN, oferind cadouri pentru 20 de familii cu copii grav bolnavi. Darurile au fost duse personal, la două dintre familii, de către ambasadorul David Saranga, însoțit de Jeanina Zgîrie, din echipa Magic.

MagiCARAVAN este un proiect al Asociației Magic, prin care 1400 de copii grav bolnavi și frățiorii lor, din toată țara, primesc daruri în luna decembrie. Proiectul a început în 2018 și a fost inspirat de un băiețel cu diagnostic oncologic, a cărui singură dorință din scrisoarea de Crăciun trimisă la Magic a fost: ”o îmbrățișare”.

Ambasadorul David Saranga a fost încântat să devină parte din caravana magică, motiv pentru care astăzi a împărțit personal o parte din cadouri mai multor copii. Și, chiar dacă îmbrățișările sunt interzise anul acesta, din cauza pandemiei, Excelența Sa nu a putut rezista chemării la joacă a celor mici.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

”Pentru mine este o bucurie să pot să aduc zâmbete pe fețele copiilor care au atâta nevoie de sprijinul nostru. Am dus astăzi daruri de Crăciun dar și de Hanuca, sărbătoarea noastră evreiască, atunci când și noi ne oferim cadouri. La fel ca până acum, Asociația Magic poate conta pe noi și în viitor. Ambasada Israelului este constant implicată în proiecte sociale prin care ajutăm copiii să aibă acces la educație sau la îngrijire medicală. Nu trebuie să uităm niciun moment, prinși în grijile cotidiene, că există atât de multă nevoie de ajutor și că orice gest mic poate face o diferență uriașă mai ales în viețile copiilor”, a spus David Saranga.

Nu este prima dată când Ambasada Israelului s-a implicat în proiectele Magic. Anul trecut, clovni medicali sosiți special din Israel și-au petrecut o zi cu copiii bolnavi aflați în tabăra de vară Magic, aducându-le multe zâmbete.

Ambasadorul Israelului, David Saranga, a împărțit cadouri familiilor cu copii grav bolnavi

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 3 decembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.