Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Ce avea, de fapt, în bagaje Julio Iglesias: Legendarul cântăreț a fost reținut de poliție pe aeroportul din Punta Cana

julio iglesias

Julio Iglesias a experimentat un incident neplăcut la aeroport. Concret, la sosirea sa în Republica Dominicană pentru o escală, artistul a fost reținut din cauza conținutului bagajelor sale.

În bagajele sale, artistul transporta peste 40 de kilograme de alimente. Iglesias venea cu un zbor din Bahamas și făcuse o escală în Punta Cana, unde agenții au identificat obiecte neobișnuite în bagajele sale. Situația s-a complicat atunci când autoritățile au inspectat valizele artistului, descoperind mai multe pungi și pachete cu alimente proaspete, un lucru interzis în multe țări și în Republica Dominicană, în scopul prevenirii contaminării alimentelor, conform Gândul.

Julio Iglesias avea în bagajele sale 42 de kilograme de mâncare, o practică considerată ilegală în multe țări, în special în Statele Unite. Ministerul Agriculturii, prin Serviciul său de inspecție pentru carantină a plantelor, a raportat confiscarea unui lot de alimente care includea fructe, legume și carne în bagajele artistului. Cântărețul încerca să aducă în Republica Dominicană 42,16 kilograme de căpșuni, zmeură, afine, cireșe, roșii, sfeclă, țelină, fasole, spanac, salată verde, ciuperci, rucola și carne de pui.

Conform relatărilor din ziarul 'Dominican Today', Julio Iglesias a încercat în repetate rânduri să aducă fructe și legume din alte țări, dar suma confiscată în această ocazie a fost deosebit de mare. Incidentul a avut loc pe 10 ianuarie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.