Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Clotilde Armand, prinsă cu minciuna - Jurnalistul Dan Bucura a demontat un fake news al candidatei USR la Primăria sectorului 1

clotilde armand

Jurnalistul dan Bucura a demontat, pe pagina sa de socializare, un fake news aruncat pe piață de candidatul USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand.

"V-am promis că veți vedea adevărata față a lui Clotilde Armand , candidatul la sector 1, așa că luați de-aici! Ii rog pe cei cu USR în suflet să se abțină. Știu că e greu când te dezamăgește idolul... Hai sa vedem:

Ieri doamna Armand posta poza 1, cea cu masina căzută în groapă, cu textul retoric: "cine o fi modernizat strada...". Pentru un fost consilier local, având alături un partid aproape majoritar in Consilulul Local Sector 1, e cam bizar să nu ai un asemenea răspuns! Așa că am facut eu puțină muncă jurnalistică

Groapa cu pricina "aparține" unei companii franceze. Care companie, după acea nenorocire, a dat buzna să dreagă busuiocul. Aveți pozele mai jos!!!

Citește și: Un fost purtator de cuvant al PSD a răbufnit: Nu există pericolul epidemiologic numit COVID-19

Aoleu, o fi doliu în staful de campanie al duduiei?! Păi ce facem doamnă Clotilde, când e belea la francezi nu le dăm numele, ne facem că nu știm, că ne documentam?! Mie mi-a luat o oră sa aflu care e treaba, dvs încă cercetați?! Luați info de la mine și faceți un update..

Deci dacă ajungeți primar și o pun francezii de vreo potlogarie, ce ne facem?! Faceți tot o postare evazivă și treceți mai departe?! Mda..

PS: Pentru cei care nu știu ori au uitat, aceeași companie franceză a facut obiectul unui mare dosar penal pe vremea DNA, in era Kovesi. De-ăla cu descinderi matinale, cu mascați, cu tot tacâmul. Știți ce s-a întâmplat cu dosarul?! A fost clasat din lipsă de probe... Probabil și cu scuze graseiate.. Deci Clotilde joacă la pitici! Cred că acum încă se bate singură cu cureaua, pentru postarea cu masina de gunoi în groapă!

PS 2, doar pentru USR-isti: Să nu vă aud că plângeți pe pagină, că vă atac idola! Când tavaleam Ciuma Roșie eram bun? Când ii scot lui Orban mizeria de sub preșul guvernului sunt cool?! Același tratament pentru toți...", a scris Dan Bucura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.