Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Cluj-Napoca deschide un centru de vaccinare drive-through: este funcțional șapte zile din șapte

Facebook.com/Emil-Boc
vaccinare, centru drive

Al doilea centru de vaccinare drive-through din țară, deschis 7 zile din 7, este, de luni, la Cluj-Napoca, în parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Oricine poate primi vaccinul produs de Pfizer, fără să fie nevoie de programare, arată Mediafax.

Autoritățile locale au deschis, luni, la Cluj-Napoca, primul centru drive-through din oraș și al doilea din țară, după cel de la Deva. Acesta funcționează în parcarea Sălii Sporturilor „Horia Demian” și va fi deschis între orele 8.00 – 20.00, șapte zile din șapte.

„E atât de simplu! Prima oprire o faceți la triaj, unde trebuie să prezentați actul de identitate. În cazul în care vă știți cu probleme de sănătate, vă rog să le dați detalii specialiștilor! După aceea veți fi conduși către zona de vaccinare. Nu trebuie să coborâți din mașină, însă trebuie să purtați masca de protecție pe toată durata procesului de vaccinare. Ultimul pas este să rămâneți în zona de supraveghere post-vaccinare timp de 15 minute. Aici veți primi adeverința de vaccinare, care atestă că ați făcut prima doza de ser anti-COVID”, spune vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu.

Cei care merg la Centrul drive-through pot aduce cu ei toți membrii familiei sau prietenii și trebuie să știe că nu au nevoie de programare. Nici măcar nu contează dacă au sau nu domiciliul în oraș.

Serul folosit este cel produs de compania Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

„60 de persoane s-au vaccinat deja în prima oră! Felicitări clujenilor pentru implicare! (...) Îndemn toți cetățenii să se vaccineze pentru a avea o șansă sigură de a reveni la normalitate. Vaccinarea se face direct din mașină, fără programare”, spune și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.