Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Costel Stoica, câștigătorul concursului 'Cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun' din Întorsursa Buzăului, a donat premiul Clubului Copiilor

Concursul "Cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun", organizat de Primăria oraşului Întorsura Buzăului, a fost câştigat de familia Stoica din localitate, care a donat Clubului Elevilor banii primiţi drept premiu, relatează Agerpres.

Primarul oraşului Întorsura Buzăului, Raul Urdă, menţionează, într-o postare pe pagina sa de socializare, că "anul acesta, premiul pentru 'Cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun' a fost câştigat de către casa aflată la adresa str Aviatorului nr. 18b, care aparţine domnului Costel Stoica", iar premiul de 1.000 de lei a fost donat de către consilierii locali USR.

"Dorim să felicităm pentru efort toată familia. Conform proverbului 'Dar din dar se face rai', domnul Costel Stoica a donat în totalitate această sumă către Clubul Copiilor Întorsura Buzăului (...) Felicitări şi pentru acest gest care ne face să avem o speranţa că încet, dar sigur ne 'îndreptăm' către normalitate! Felicitări tuturor participanţilor, cu siguranţă câştigători suntem noi toţi care ne bucurăm împreună de un oraş frumos împodobit", a mai scris primarul pe Facebook.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Concursul s-a desfăşurat online, iar câştigătorii au fost desemnaţi pe baza fotografiilor transmise în luna decembrie a anului trecut.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.