Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Cum le dă mat PSD celor din USR-PLUS chiar cu declarațiile subalternilor lui Dan Barna și Dacian Cioloș: 'Demisia din Guvern, ipocriților!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

PSD a distribuit, luni, postările de pe Facebook ale miniştrilor USR PLUS alături de mesajul: ”Demisia din Guvern, ipocriţilor!”. ”Ce hal de principii trebuie să ai, ca dimineaţa să semnezi moţiuni de cenzură, la prânz să te lauzi cu ce lucruri faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD”, a transmis PSD.

PSD se referă, luni, într-o postare pe Facebook, la mesaje postate pe aceeaşi reţea de socializare de miniştrii USR PLUS Cristian Ghinea, Claudiu Năsui şi Cătălin Drulă.

Citește și: Rareș Bogdan: 'Mi se pare șocant că Orban se grăbește mai mult ca USR cu moțiunea'

”Demisia din Guvern, ipocriţilor! Ce hal de principii trebuie să ai ca userist, ca dimineaţa să semnezi moţiuni de cenzură la braţ cu AUR, la prânz să te lauzi pe FB cu ce lucruri bune faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD că vă vrea pe toţi plecaţi”, a transmis PSD.

Social-democraţii le transmit miniştrilor USR PLUS că nu pot rămâne şi în opoziţie şi la guvernare.

Citește și: VIDEO | Stelian Ion încearcă să-l convingă pe Ciolacu să facă jocul USR PLUS: 'Este foarte trist să ajungi brelocul altcuiva'

”Daţi-vă demisia şi apoi vorbiţi de principii, ipocriţilor! Nu puteţi rămâne şi la ciolanul guvernării şi în opoziţie!”, a mai transmis PSD.

USR PLUS a depus, alături de AUR, o moţiune d cenzură împotriva Guvernului Cîţu, calendarul dezbaterii acesteia nefiind încă aprobat.

Citește și: Se precipită criza politică. Posibilă mutare fără întoarcere (surse)

O nouă şedinţă a Birourilor Permanente pe tema moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR va avea loc marţi, la 11:00.

PSD a distribuit, luni, postările de pe Facebook ale miniştrilor USR PLUS alături de mesajul: ”Demisia din Guvern, ipocriţilor!”. ”Ce hal de principii trebuie să ai, ca dimineaţa să semnezi moţiuni de cenzură, la prânz să te lauzi cu ce lucruri faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD”, a transmis PSD. PSD se referă, luni, într-o postare pe Facebook, la mesaje postate pe aceeaşi reţea de socializare de miniştrii USR PLUS Cristian Ghinea, Claudiu Năsui şi Cătălin Drulă. ”Demisia din Guvern, ipocriţilor! Ce hal de principii trebuie să ai ca userist, ca dimineaţa să semnezi moţiuni de cenzură la braţ cu AUR, la prânz să te lauzi pe FB cu ce lucruri bune faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD că vă vrea pe toţi plecaţi”, a transmis PSD. Social-democraţii le transmit miniştrilor USR PLUS că nu pot rămâne şi în opoziţie şi la guvernare. ”Daţi-vă demisia şi apoi vorbiţi de principii, ipocriţilor! Nu puteţi rămâne şi la ciolanul guvernării şi în opoziţie!”, a mai transmis PSD. USR PLUS a depus, alături de AUR, o moţiune d cenzură împotriva Guvernului Cîţu, calendarul dezbaterii acesteia nefiind încă aprobat. O nouă şedinţă a Birourilor Permanente pe tema moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR va avea loc marţi, la 11:00.

Citește și: Pentru USR PLUS, PSD e 'ciuma roșie' doar când nu îi face pe plac. Barna, dependent de Ciolacu pentru a scăpa de Cîțu/ ANALIZĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.