Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Darius Vâlcov a fost recunoscut 'OFICIAL' ca membru al Guvernului, în ciuda problemelor cu legea

Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, pare a avea un rol tot mai important, asumat și oficial, ca membru al Guvernului. În timpul întâlnirii bilaterale din Turcia, Vâlcov a fost așezat la aceeași masă cu premierul și miniștrii Guvernului României, în ciuda problemelor penale pe care le are.

Citește și: SONDAJ CURS Klaus Iohannis domină topul prezidențiabililor, dar Călin Popescu Tăriceanu se desprinde spectaculos

În imaginea oferită pe site-ul oficial al Guvernului îi putem observa pe Viorica Dăncilă și membrii Cabinetului, dar și pe Darius Vâlcov, ”eminența cenușie” a programului de guvernare.

Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina şi ministru al Finanţelor, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 8 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Potrivit deciziei instanţei, Vâlcov a primit 4 ani pentru trafic de influenţă, 6 ani pentru spălare de bani, 2 ani pentru efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia. Aceste pedepse s-au contopit, aplicându-se pedeapsa cea mai mare, la care se adaugă un spor, rezultând astfel o condamnare finală de 8 ani.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.