Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, a donat sute de cărți Centrului de îngrijiri paliative Hospice Casa Speranței din Brașov

anima news
David Saranga

Într-o vizită la Brașov, Excelența Sa David Saranga, Ambasadorul Statului Israel în România, s-a întâlnit cu echipa și cu rezidenții Centrului de îngrijiri paliative Hospice Casa Speranței.

David Saranga a fost impresionat de activitatea echipei Fundației Hospice Casa Speranței. ”Cunosc foarte bine eforturile pe care Hospice le dedică de aproape 30 de ani îmbunătățirii vieților celor aflați într-o situație dificilă în România. Societatea civilă are un rol esențial în a avea grijă de cei vulnerabili, de a le reda demnitatea și speranța. Misiunea Hospice este una nobilă și îmi face o deosebită plăcere să le fim alături ori de câte ori avem ocazia. A fost o vizită deosebit de emoționantă și sper ca donația noastră să ofere o evadare plăcută beneficiarilor centrului. Felicitări acestei echipe minunate conduse de Mirela Nemțanu pentru viziunea și dăruirea lor de a oferi, pe lângă servicii de îngrijire medicală, și demnitate celor ce suferă de boli incurabile”, a spus ambasadorul.

Pentru a oferi un refugiu pacienților care se confruntă cu povara unor boli incurabile, Ambasada Israelului a donat Centrului Hospice Brașov zeci de romane israeliene, -traduse în limba română și apreciate de publicul din România -, din cele câteva sute pe care misiunea diplomatică le va oferi tuturor centrelor Hospice din România. Astfel, cărțile autorilor Amos Oz, David Grossman, Etgar Keret și Eshkol Nevo le vor da ocazia rezidenților Hospice să se bucure de literatură israeliană de calitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.