Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Doi frați minori au fost dați dispăruți în Iași

Doi frați de 14 și 12 ani sunt căutați în Iași, după ce au plecat de acasă de vineri și nu s-a mai întors. Mama lor a sesizat poliția sâmbătă.

Polițiștii din Iași au fost sesizați sâmbătă de către o femeie că, vineri seara, fiii săi minori, Darie Marian Alberto, de 14 ani, și Darie Sebastian Florin Mihai, de 12 ani, au plecat de acasă, din orașul Iași, și nu au mai revenit, scrie mediafax.ro.

Semnalmente Darie Marian Alberto - 1,75 m înălțime, 60 kg, par blond tuns scurt, ochi albaștri, fără semne particulare. Era îmbrăcat cu tricou de culoare neagră cu inscripția Adidas pe mijloc, pantaloni de trening albi, adidași negri.

Semnalmente Darie Sebastian Florin Mihai - 1,55 m, 50 kg, par blond tuns scurt, ochi albaștri, fără semne particulare. Era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni scurți roșii și adidași albaștri.

Persoanele care pot oferi informații care să ducă la găsirea minorilor sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze polițiștilor de la cea mai apropiată unitate de poliție.content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.