Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Fă ce FACE popa: Donare de sânge în Arhiepiscopia Dunării de Jos

preoti donare sange 1

45 de voluntari mobilizați de preoți au donat sânge la Centrul de Transfuzii din orașul Galați. Este vorba despre persoane din Protopopiatul Tecuci care au dorit să dea ajutor și să ofere un exemplu.

Donatorii au fost mobilizaţi de părintele protoiereu de Tecuci, iar deplasarea acestora la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din orașul Galaţi s-a realizat cu mijloace de transport puse la dispoziție de biserică.

În timpul acțiunii, voluntarii au respectat prevederilor legale în vigoare privind protecţia sanitară împotriva răspândirii virusului SARS CoV-2, au anunțat organizatorii.

Printre cei 45 de donatori sunt preoți, rude ale acestora și enoriași din Tecuci, organizați de protoiereu. Oamenii au donat sânge la Centrul de Transfuzii din Galați.

Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos va continua în perioada următoare cu alţi slujitori şi credincioşi din parohiile Eparhiei, anunță Arhiepiscopia.

Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Galați are mare nevoie de donatori și frecvent reprezentanții instituției fac apeluri publice pentru a convinge populația să doneze sânge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.