Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO: Fost consilier local cercetat de Politie pentru o poza de pe Facebook

facebook

Fost consilier local si martor in dosarul de coruptie al baronului de Mehedinti Adrian Duicu, Eduard Botila este cercetat de Politie din cauza unei poze de pe Facebook.

Fostul consilier local din Orsova a postat pe Facebook o poza in care tine in mana arma de vanatoare cu care tinteste sa traga. Problema este ca nu ar avea permis pentru acea arma, informeaza Mediafax.

El a fost chemat la audieri de către poliţiştii Serviciului Arme şi Muniţie al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

”În urma monitorizării reţelelor de socializare, au fost identificate fotografii în care apare persoana respectivă. Poliţiştii Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat şi au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, persoana respectivă apărând în fotografii cu o armă de vânătoare în mână”, a declarat, marţi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, precizând că dosarul a fost trimis Parchetului Judecătoriei Orşova.

content-image

sursa foto: evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.