Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Întâlnire NEAȘTEPTATĂ a lui Liviu Dragnea: A discutat cu unul dintre cei mai mari critici ai săi și ai Guvernului

www.facebook.com
dragnea iasi

Liviu Dragnea a avut o întlânire mai puțin așteptată, după ultimele sale declarații și ale premierului Viorica Dăncilă. Luni, la Palatul Parlamentului, șeful Camerei Deputaților a discutat cu Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti.

Întâlnirea dintre cei doi vine la scurt timp de la criticile vehemente lansate de ambasador la adresa PSD și a Guvernului României. ” O întâlnire bună azi cu ambasadorul palestinian privind întărire cooperării bilaterale existente și identificarea de noi zone de interes comun.”, a fost mesajul lui Dragnea după discuția cu Kokaly.

Citește și: Rareș Bogdan prezintă ‘marea famiglie PSD’! Atac-fulger la un cunoscut baron social-democrat

Cei doi oficiali au evocat legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări şi au evidenţiat nivelul bun al cooperării dintre România şi Statul Palestina. În context, preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat dinamica deosebită a contactelor bilaterale, arătând că aprofundarea relaţiei cu Palestina reprezintă o prioritate pentru România.

În cadrul convorbirilor, a fost pus accentul pe diversificarea cooperării sectoriale consistente în domenii precum afaceri interne, sănătate, educaţie şi agricultură.

Citește și: Acuze dure din interiorul PSD! Ce le-ar fi cerut Klaus Iohannis liderilor europeni, prezenți la Sibiu

De asemenea, demnitarul român a confirmat sprijinul României în avansarea cooperării dintre UE şi Palestina, pe durata exercitării mandatului la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Pe 25 martie, ambasadorul Palestinei critica decizia Guvernului de a muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv în Ierusalim

„În primul rând, nu cred că aceasta este o abordare personală, cred că este abordarea PSD-ului, a liderilor PSD, Dragnea, Dăncilă şi alţii. Ceea ce a făcut ieri Dăncilă este, în primul rând, împotriva angajamentelor României, pe care şi le-au luat în faţa noastră anul trecut, la întâlnirile pe care le-am avut cu partea română. În al doilea rând, este împotriva legilor internaţionale şi a legitimităţii internaţionale şi, de asemenea, împotriva criteriilor europene despre Ierusalim. Cred că face asta ca să îl susţină pe Netanyahu să fie din nou premier în Israel. Ar trebui să nu meargă în această direcţie, ar trebui să fie mai deşteaptă”, a spus Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti la Digi 24.

Citește și: PSD reacționează după farsa cu bancnotele aruncate pe jos:Dacă arunci pe jos bancnote pentru a rânji când un bătrân se apleacă să le ridice, asta nu te face membru al unei ‘rase superioare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.