Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | La noi cad podurile și fără bombardamente: Un pod care tocmai a fost reabilitat s-a prăbușit

pod prabusit

Un pod situat pe un drum județean s-a prăbușit sâmbătă seara în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, nu au fost persoane rănite.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii s-au sesizat sâmbătă seara cu privire la faptul că pe DJ 204 D una dintre extremitățile podului peste râul Putna, care face legătura între satele Vulturu și Vadu Roșca, s-a prăbușit.

Nu sunt persoane rănite sau izolate.

„Accesul în satul Vadu Roșca este posibil pe o altă rută alternativă, prin comuna Suraia”, transmit polițiștii. Un echipaj de poliție se află la fața locului.

Podul era în reabilitare, dar circulat

Potrivit Consiliului Județean, podul era în reabilitare. În urmă cu o lună, instituția transmitea că s-a executat armarea și cofrarea podului și a fost turnat beton în cămășuieli fundații și elevații pile (picioarele podului). Au fost construite platforme de lucru în albie pentru reparații betoane degradate la  infrastructură și suprastructură și a fost deviat cursul râului Putna pentru lucrări în albie. Se lucrează la traversa din beton armat cu rol de prag de colmatare, se fac lucrări de protecție maluri și se realizează racordurile podului. Circulația rutieră nu a fost afectată, aceasta desfășurându-se pe o jumătate din pod, dar constructorul are în vedere și eventualitatea amenajării unei rute ocolitoare, transmite CJ Vrancea. Instituția preciza și că în cadrul proiectului vor mai fi realizate lucrări la calea podului și trotuare, suprastructură, reparații pile, reparații culei, racorduri cu terasamente, lucrări la albie.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.