Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu susțin producătorii locali

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au aflat în localitatea Apoș, județul Sibiu, la lansarea publică a campaniei de susținere a producătorilor locali, salvării și promovării patrimoniului construit din regiune și tradițiilor locului.

Asociația Casa Majestății Sale și Profi încurajează produsele locale, producătorii și familiile acestora care duc mai departe rețetele tradiționale originale.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat târgul de produse, au stat de vorbă cu producătorii și au participat la demonstrația de călărie, scrie romaniaregala.ro.

Profi, Asociația Ambulanța pentru Monumente și The Prince’s Foundation, (organizația fondată de Regele Charles al III-lea al Marii Britanii pe vremea când era principe de Wales), au contribuit la restaurarea bisericii evanghelice și a țiglăriei din localitatea Apoș, păstrând farmecul unic al locului.

Cu aproape 1 600 de magazine integrate și partener aflate în 758 de localități și cu peste 27 000 de angajati, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică si cel mai mare angajator privat din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.