Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Marcel Ciolacu şi alţi 10 lideri PSD, într-o fotografie de grup. Au fost luaţi la rost pentru că nu respectă distanţarea

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a postat, vineri seara, pe Facebook, o fotografie de grup, în care protagoniştii nu respectă distanţarea socială şi nici numărul maxim admis de persoane. Nu există însă în momentul de faţă nicio prevedere legală care să interzică formarea de grupuri mai mari de trei sau opt persoane în spaţii private în aer liber.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este umăr la umăr cu mai mulţi lideri centrali şi locali ai partidului.

În imagine apar secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, dar şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, protagonistul unui scandal pe plan local pentru că membrii PSD nu poată mască de protecţie.

Întrebat într-un comentariu de ce nu poată mască, Ciolacu a răspuns „Masca este obligatorie doar in spatii inchise. Ar fi bine, insa, daca s-ar publica totusi acel ordin in Monitorul Oficial dupa o saptamana....”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.