Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Mihai Dide a proiectat cu un laser, pe sediul Guvernului, cuvântul 'Analfabeta'

protest piata victoriei

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, cuvântul "Analfabeta" pe clădirea Palatului Victoria, unde își are sediul Guvernul Viorica Dăncilă. Dide a trolat și festivalul iMapp, de anul trecut, cu mesajul "Jos PSD", potrivit Mediafax.

Pe Palatul Victoria a apărut cuvântul "Analfabeta", proiectat cu un laser de protestatarul Cristian Dide. Acesta nu se află la prima acțiune de acest fel. Anul trecut, el a proiectat pe Palatul Parlamentului, în timpul festivalului iMapp, mesajul "Jos PSD".

Cristian Dide s-a implicat în aproape toate protestele organizate în Bucureşti faţă de guvernarea PSD, fijnd personaj principal şi în câteva incidente cu Poliţia sau cu Jandarmeria. La unul dintre protestele din faţa sediului PSD, Dide s-a urcat într-un copac, iar în timpul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, Dide a fost încătuşat de poliţişti, în timp ce proiecta mesajul „#Rezist” pe Palatul Regal.

Totodată, Dide s-a legat, în luna iulie anul trecut, de gardul Guvernului şi a ameninţat că îşi dă foc. Pentru a fi îndepărtat, a fost nevoie ca forţele de ordine să taie o parte din gard.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.