Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ministrul Costel Alexe continuă să sfideze legea: A fost filmat fără mască, într-o universitate, alături de un celebru primar

Primarul George Scripcaru și ministrul Mediului, Costel Alexe, sfidează măsurile de protecție individuală, potrivit brasovstiri.ro. De altfel, Alexe nu este la prima situație de acest fel. În urmă cu câteva zile, la Iași, el a participat, alături de 100 de liberali, la o ședință într-o sală, unde nici el, nici ceilalți, nu au respectat distanțarea și purtarea măștilor.

În condițiile în care zilele acestea zeci de brașoveni au fost amendați pentru că nu au purtat măști de protecție în spațiile închise, Scripcaru și Costel Alexe arată că sunt mai presus de lege și că regulile nu se aplică și pentru ei.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

Cei doi au fost fotografiați, luni, la Aula Universității Transilvania, în spațiu închis, fără măști de protecție.

Asta în plină campanie demarată de Prefectura Brașov pentru amendarea persoanelor fizice și juridice care nu respectă măsurile pentru combaterea răspândirii Covid-19.

Un exemplu de dublă măsură folosită în aplicarea legii, dat de un înalt demnitar din Guvernul României și de primarul George Scripcaru.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa

.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.