Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ministrul de interne Marcel Vela, surpriză la balul studenților de la Academia de Poliție: A primit o diplomă 'cool'

marcel vela diploma academia de politie

Marcel Vela a participat la Balul bobocilor studenţilor „Academiei Al. Ioan Cuza“, unde a ţinut un discurs, iar apoi a primit din partea acestora un premiu special, potrivit caon.ro.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

În deschidere, ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a spus bobocilor că este o bucurie şi un privilegiu să le fie alături.

„Aşa cum voi nu aţi avut niciun ministru la vreun eveniment, vă pot spune să staţi liniştiţi, că nici eu nu am fost niciodată la un asemenea eveniment. Vă spun cu toată dragostea şi deschiderea că Ministerul Afacerilor Interne este alături de voi. Voi sunteţi viitorii poliţişti, jandarmi, pompieri, cadre ale MAI care veţi avea nobila misiune de a apăra România, veţi avea sarcina de a schimba în bine imaginea MAI, alături de seniorii pe care îi veţi găsi în minister, în inspectoratele judeţene. Voi sunteţi garanţia că acest minister va redeveni unul de elită şi acest lucru se va întâmpla pentru că voi, atunci când aţi îmbrăţişat această meserie, aţi făcut un gest aparte. Sunteţi acei tineri minunaţi ai ţării care au pasiune şi vocaţie pentru a apăra compatrioţii, pentru a lupta împotriva infractorilor, pentru a proteja instituţiile şi pe toţi românii. Eu sunt trecător prin această funcţie, dar atâta timp cât voi fi ministru, voi veţi avea deschis oricând biroul ministrului de Interne pentru orice problemă. La videoconferinţa cu prefecţii am dat numărul meu de telefon tuturor, vi-l dau şi vouă. Vă îmbrăţişez!“.

Citește și: Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

Studenţii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ i-au oferit ministrului Marcel Vela distincţia de „cel mai cool ministru al României“.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.