Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Nicuşor Dan: Patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

facebook.com
loc de joaca cismigiu

Nicuşor Dan: Patru locuri de joacă din Cişmigiu vor fi modernizate

Patru locuri de joacă din Parcul Cişmigiu vor fi modernizate, investiţia totală pentru aceste lucrări fiind de 3,45 milioane de lei, a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

În acest sens, arată edilul, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a semnat cu City Global Construction SRL contractul pentru "achiziţia de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare".

Conform contractului, locurile de joacă vor fi înlocuite într-o lună şi jumătate. Nicuşor Dan aminteşte că recent au fost finalizate reparaţiile la cele patru locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni vor fi încheiate lucrările de reparaţii în alte două locuri de joacă din Parcurile Bordei şi Tineretului, informează Agerpres.

"Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vom lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă", adaugă edilul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.