Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - O casă de modă din Franța scoate o colecție care evidenţiază tradiţiile şi artiştii români

Fragonard,

Noua colecţie de primăvară-vară a casei de modă franceze Fragonard, intitulată „Couleurs roumaines”, evidenţiază tradiţiile şi artiştii români, a anunţat ambasadorul Luca Niculescu, relatează News.ro.

Într-un mesaj publicat pe Facebook miercuri, diplomatul român a transmis: „O mare bucurie în această dimineaţă. Celebra casă de modă şi parfumuri Fragonard ne-a invitat pentru avanpremiera colecţiei de primăvară - vară, care se numeşte pur şi simplu Couleurs roumaines. Şi, într-adevăr, când intri în magazinul de lângă Madeleine, te copleşesc culorile din universul artizanal romănesc. Covoare, perne, haine, obiecte artizanale - totul e făcut ca să scoată în evidentă tradiţiile româneşti şi pe artiştii români. La loc de cinste sunt delicatele obiecte în ceramică alb-albastră de Saschiz, iar numele meşteşugarilor, poveştile lor şi harta României sunt trecute cu multă atenţie”.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

El a acontinuat: „Agnes Costa, proprietara mărcii Fragonard, mi-a mărturisit că proiectul a fost posibil si graţie doamnei Andreea Diana Tănăsescu de la asociaţia La blouse roumaine, care a facut legătura cu comunităţile de artizani şi meştesugari. Mulţumiri din partea noastră, vom fi foarte fericiţi să vedem motivele şi culorile din România în această vară, pe străzile Parisului”.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.