Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO O imagine cu un brad de Crăciun fake în Brașov a revoltat internetul. Reacția brașovenilor: 'Seamănă cu o jucărie de la sex-shop'

Shape Energy
Brasov oras

O imagine din centrul Brașovului a revoltat online-ul în weekend. „Cum e posibil să arate în felul ăsta bradul de Crăciun din centrul Brașovului?”, „Seamănă cu o jucărie de la sex-shop”, și-au zis brașovenii și nu doar ei când au văzut poza.

Imaginea a fost făcută de câțiva oameni creativi cu chef de glumă și haz de necaz. A fost postată pe pagina de Facebook Primăra Munikipiului Brasov și preluată de acolo. Mulți au blamat Brașovul, autoritățile, au apărut mii și mii de comentarii pe tema asta, potrivit alephnews.ro.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Primarul Allen Coliban a intrat în joc, a postat și el poza pe Instagram și a anunțat că îi pare rău dacă ne dezamăgește, dar nu așa va arăta bradul de Crăciun. Pe Facebook a făcut o simulare, unde pare că va fi un brad normal, frumos împodobit, cu luminițe, globuri uriașe și fundițe. Nu va fi nicio petrecere și nu va fi anunțat momentul în care se aprind luminile ca să nu se facă aglomerație.

Există însă și altfel de imagini cu pregătirea Crăciunului. Parisul a dovedit că nu degeaba e poreclit „Orașul Luminilor”. Primarul Parisului a dat drumul la luminile de Crăciun, deși nu e clar dacă parizienii se vor bucura de ele. Totul depinde de cum va evolua Covid-ul.

Și belgienii speră la un Crăciun fericit. La Bruxelles s-a înălțat după un brad de 18 metri care cântărește 5 tone. Muncitorii au avut nevoie de 9 ore ca să îl decoreze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.