Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ploile au făcut prăpăd în Sectorul 5: Piedone a ieșit să coordoneze intervențiile

Captura facebook
Piedone apa

Având în vedere fenomenele meteorologice severe anunțate aseară, 28 iulie 2021, respectiv cod galben de averse și vijelii, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a ieșit în teren și a dispus ca direcțiile specializate din cadrul Primăriei Sectorului 5 și anume Direcția Generală de Poliție Locală, Salubrizare Fapte 5, Esta Maksan Techno Grup și Infrastructura Sector 5 să desfășoare ample acțiuni de asigurare a perimetrului, fluidizare a traficului rutier, balizare a locațiilor cu risc ridicat de pericol, înlăturare a copacilor căzuți în diferite zone ale sectorului, limitare a pericolului cauzat de căderile de tencuială de pe fațadele imobilelor, deblocare a căilor de transport precum și de degajare a domeniului public și privat de cablurile căzute la pământ.

Pe parcursul activităților întreprinse s-au constatat pagube produse autovehiculelor, căderi de tencuială, acoperișuri deteriorate.

La nivelul Sectorului 5 s-a intervenit în peste 20 de locații, printre acestea numărându-se: Str. Țarcului cu Str. Iacob Andrei, Str. Vicina, nr.10.bl 38, Str. Iancu Jianu nr.1, Str. Samuil Vulcan, nr.17, Str. Topolnița, Str. Dorneasca nr.11, Str. Izvor, Str. Alexandriei nr1, Șos. Alexadriei nr.218, etc.

Prin activitățile desfășurate de Primăria Sectorului 5, sub coordonarea Primarului Cristian Popescu Piedone, s-a urmărit înlăturarea pericolului imediat și ajungerea zonelor mai sus menționate la starea de normalitate.

“Am ieșit în teren așa cum era normal! Am văzut avertizarea de ploi și vijelii așa că, mi-am luat echipa și-am ieșit să constatăm și să înlăturăm pericolele. Suntem în teren zi și noapte!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.