Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Prins cu MINCIUNA: Ministrul Sănătății a spus că operează doar în weekend, dar programul de la spital este altul

Digi 24
Victor Costache

Victor Costache, ministrul Sănătății, se înfundă și mai mult în propriile minciuni. După ce a spus că operează gratuit, iar apoi a apărut contractul în care salariul era de peste 200 de milioane de lei vechi lunar, ministrul PNL a fost, din nou, prins cu minciuna.

Costache a declarat că el merge la spitalul privat din Sibiu doar în weekend-uri și că atunci efectuează operațiile. Nimic mai fals! Chiar site-ul spitalului l-a dat de gol. Astfel, Costache este pus de serviciu în zilele de miercuri, de la ora 18 la ora 21. Astfel, în această săptămână, care a început pe 27 ianuarie, de exemplu, Costache figurează că a fost la Sibiu, la spital, chiar ieri. Ceea ce este la fel de spectaculos este și că ministrul începe munca la spital la ora 18, deși serviciul la minister se termină, cel mai devreme, la ora 16, astfel că nu ar avea cum să ajungă, cu mașina, din București la Sibiu în numai două ore. Ca să parcurgă distanța, Costache ar trebui să folosească elicopterul.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

Așa cum reiese din graficul de mai jos, și în săptămâna ce începe pe 3 februarie, și în cea care începe pe 10 februarie, și în cea care începe pe 17 februarie, Costache figurează la muncă miercurea, de la ora 18.

Ludovic Orban a băgat și el mâna în foc pentru omul său. ”Domnul ministru al Sănătăţii operează sâmbăta şi duminica, în loc să se ducă în vacanţe, să se ducă munte să îşi petreacă timpul, operează, pentru că este un doctor renumit”, a spus premierul.

Victor Costache a fost, de altfel, cel care a deconspirat că lucrează în weekend-uri, în loc să se odihnească. „Ca ministru am făcut toate demersurile legale pentru a mă convinge că în timpul meu liber pot profesa. Nu e un moft, ci o necesitate. Pot salva vieți, când nu sunt la minister. Fac acest lucru din pasiune, rupând din timpul alocat familiei mele. Și credeți-mă, e greu să aleg: să merg în sala de operații sau să stau alături de copiii mei. La Spitalul Polisano, așa cum am spus aseară la B1 TV, operațiile sunt pro bono, dar legea m-a obligat să semnez un contract de muncă. Jurnaliștii l-au prezentat, dar precizez că aveam nevoie de acest contract ca să profesez LEGAL în weekend, ca medic primar. Altfel, ar fi însemnat să fac operații în afara Legii.”, a precizat ministrul.

Citește și: Cutremur in Parlament! PSD si UDMR au pornit atacul

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.