Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Protest INEDIT la Facultatea de Drept din București! Un profesor a depus o coroană de flori: 'Educație trecută în Online - odihnă veșnică'

Profesorul universitar Corneliu-Liviu Popescu a ales o metodă inedită de a protesta față de măsura Consiliului Facultății de Drept din București de a refuza reluarea activității didactice în sălile de curs. El a depus o coroană de flori pe care a scris: 'EDUCAȚIE TRECUTĂ ÎN ONLINE - ODIHNĂ VEȘNICĂ!'

Stimate Colege, Stimati Colegi,

In urma deciziei Consiliului Facultatii de a refuza reluarea activitatii didactice in prezenta, am comandat o coroana mortuara pe care scrie: ”EDUCATIE TRECUTA IN ONLINE - ODIHNA VESNICA”, insotita de semnatura mea.

Maine (luni) dimineata la ora 8, inainte sa incep cursul online la ora 9 (eu imi tin toate cursurile online din biroul de la Facultate, iar nu de acasa sau de la cabinetul de avocat), voi depune coroana de flori pe treptele Facultatii, langa intrare.

Am cardul bancar cu mine, in cazul in care, la sesizarea conducerii Facultatii sau a Universitatii, voi fi amendat de politie sau de jandarmerie. Sunt, de asemenea, pregatit sa ma apar daca voi fi trimis in fata comisiei de disciplina sau a comisiei de etica.

Cu distinse salutari,

Prof. Corneliu-Liviu Popescu”, se arată în mesajul cadrului didactic.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.