Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | S-a aflat de ce a venit Tucker Carlson în România - Celebrul realizator tv, alături de Andrew Tate

tucker carlson andrew tate

Celebrul realizator tv Tucker Carlson, recent plecat de la televiziunea Fox News, a fost văzut joi seara în București. Potrivit consultantului politic Cozmin Gușă. Carlson s-a aflat la un restaurant din zona Parcului Herăstrău. Sâmbătă, s-a aflat și motivul vizitei lui Carlson în România.

Controversatul influencer Andrew Tate, aflat în arest la domiciliu în vila sa de lângă București, a publicat pe Twitter o imagine în care apare alături de Carlson. Cei doi par să aibă o discuție sub lumina unor reflectoare, semn că ar putea fi vorba despre un interviu.

Tucker Carlson i-a luat anterior apărarea lui Andrew Tate, după ce influencerul a fost arestat într-un dosar DIICOT de trafic de persoane. Popularul comentator politic conservator american este de părere, la fel ca mulți alții de pe rețelele de socializare, că afirmațiile împotriva lui Tate sunt împinse de cei care vor să-l prindă din cauza popularității sale în creștere în rândul tinerilor bărbați.

În emisiunea lui Carlson, o invitată a acestuia, Tina Glandian , a sugerat timid că adevărul este în favoarea lui Tate, înainte ca Tucker să-și expună fără menajamente părerea că este vorba de "o înscenare". "În momentul de față, din păcate, pentru că există o anchetă penală în curs de desfășurare, nu avem voie să discutăm de fapt toate dovezile care sunt foarte favorabile și care arată că nu au comis nicio infracțiune în acest caz", a declarat Tina Glandian.

"Este destul de evident că este o înscenare, Tina. Adică, hai să nu mai mințim", a spus Carlson. "Tipii ăștia au fost super nepopulari cu cei de la conducere și acum sunt într-o "închisoare românească" sub "legea românească". Adică, evident, nu?" "Hai să nu ne mai jucăm. Exact despre asta este vorba."

După plecarea de la Fox News, Tucker Carlson a început o emisiune pe Twitter. Primul episod al noii emisiuni a avut audiențe record.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.