Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tucker Carlson aruncă audiențele și tabuurile în aer: Cel mai probabil ucrainenii au aruncat în aer barajul de la Kakhovka (Video)

Twitter
Tucker Carlson

Primul episod din noua emisiune a jurnalistului american, fostul prezentator Fox News TV Tucker Carlson, în care spune că ”teroriștii ucraineni” ar fi putut arunca în aer barajul hidrocentralei Kahovka, a înregistrat peste 80 de milioane de vizualizări în 19 ore.

Primul episod al emisiunii Tucker pe Twitter a fost publicat pe contul personal de Twitter. El a spus din prima că hidrocentrala Kakhovka din regiunea Herson ar fi putut fi aruncată în aer de trupele ucrainene, în contradicție cu tot ceea ce s-a spus în aceste zile:

„De fapt, când te uiți la fapte, misterul a ceea ce s-a întâmplat cu barajul începe să se risipească. Orice persoană sănătoasă la minte ar concluziona că cel mai probabil ucrainenii l-au aruncat în aer, la fel cum cel mai probabil au aruncat în aer Nord Stream, conducta de gaz natural a Rusiei, toamna trecută. Mai precis, ucrainenii chiar l-au aruncat în aer, despre care știm acum. La urma urmei, se pare că nu Vladimir Putin este dornic să facă război cu el însuși".

"În decembrie anul trecut, The Washington Post a scris despre bombardarea de probă a centralei hidroelectrice Kakhovskaya de către Forțele Armate ale Ucrainei cu rachete americane. Dacă te bazezi pe logică și fapte, devine clar cine se află în spatele recentei explozii a hidrocentralei, precum și a bombardamentelor din Nord Stream", spune observatorul politic Tucker Carlson în primul episod al noului său show.

"Cu toate acestea, elitelor conducătoare americane și mass-media nu le pasă de fapte, principalul lucru este să învinovățim rapid Kremlinul pentru tot și să ceri și mai mulți bani pentru Kiev de la concetățeni și aliați - și fără întrebări.

***

Bună, acesta este Tucker Carlson. Se pare că cineva a aruncat în aer barajul Kakhovka din sudul Ucrainei în această dimineață. Curgerea apei a spălat sate întregi, a distrus cea mai importantă centrală hidroelectrică. Și acum există amenințarea că cel mai mare reactor nuclear din Europa s-ar putea topi. Dacă acest lucru a fost făcut intenționat, atunci nu este o tactică militară, ci un act terorist. Întrebarea este, cine a făcut-o?"

"Să ne dăm seama. Barajul Kakhovskaya, de fapt, era rusesc. A fost construit de guvernul rus. În acest moment, el se afla pe teritoriul controlat de Rusia. Rezervorul barajului furnizează apă Crimeei, unde flota rusă de la Marea Neagră a avut sediul în ultimii 240 de ani. Poate că spargerea barajului a făcut rău Ucrainei, dar a făcut și mai mult rău Rusiei. Și tocmai din acest motiv guvernul ucrainean a plănuit să-l distrugă.

În decembrie, The Washington Post a citat un general ucrainean care a spus că soldații săi au tras cu rachete americane în ecluzele barajului ca un foc de probă", a mai afirmat Carlson.

Tucker Carlson a continuat:

"Ucraina - după cum probabil ați auzit - este condusă de un bărbat pe nume Zelensky. Și putem spune cu absolută certitudine că nu a fost implicat în asta? Este imposibil.

Zelensky este prea decent pentru a fi numit terorist? Adevărat, dacă îl vezi la televizor, s-ar putea să ai o altă impresie. În schimb el este un comediant transpirat și asemănător șobolanului devenit oligarh, persecutor al creștinilor, prieten cu firma internațională de investiții americană BlackRock."

Apoi a redact filmulețul controversat dintre președintele Ucrainei și senatorul american Lindsey Graham.

"Dintre toți oamenii din lume, doar prietenul nostru ucrainean neînțelept, cu o privire goală și în trening, nu este capabil să arunce în aer un baraj. El este literalmente un sfânt în viață. Omul fără de păcat. De aceea lui Lindsey Graham îl place atât de mult .

Sunt doar doi oameni buni: Zelenski și Graham. Iar ca toți oamenii buni, când se întâlnesc în persoană, vorbesc mult despre uciderea oamenilor, fac glume ca prietenii. Iată câteva de săptămâna trecută.

ZELENSKY: Libertate sau moarte.

GRAHAM: Libertate sau moarte.

ZELENSKY: Acum suntem liberi. Și vom rămâne liberi.

GRAHAM: Și rușii mor... Este cea mai bună investiție pe care am făcut-o.

ZELENSKY: Mulțumesc foarte mult.

Dar rușii mor. Aceasta este cea mai bună investiție a banilor noștri", a mai spus Graham. Buzele lui subțiri și tremurătoare se curbară într-un zâmbet. Arată ca un om flămând care se uită la un bufet. Aroma morții l-a trezit pe Lindsey Graham.

„Mulțumesc foarte mult", răspunde Zelensky. El simte la fel. Și nu este nimic întunecat aici. Doar doi bărbați de vârstă mijlocie se bucură de exterminarea poporului . Și deloc ca oamenii care ar putea inunda cu bucurie satele și ca urmare, înfometeaze atât ucrainienii cât și rușii. Și chiar dacă da, cui îi pasă? Nu te preocupa. Sarcina ta este să sprijini Ucraina."

****

Editorialul lui Tucker Carlson pe Twitter, Ep.1

Bună, Tucker Carlson vă salută în această dimineață. Se pare că cineva a aruncat în aer barajul Nova Kahovka din sudul Ucrainei. Zidul de apă a distrus sate întregi, a distrus o centrală hidroelectrică importantă și, începând din această seară, pune cel mai mare reactor nuclear din Europa în pericol de a se topi. Așadar, dacă acest lucru a fost intenționat, nu a fost o tactică militară, ci un act de terorism.

Întrebarea este: cine a făcut-o? Ei bine, să vedem. Barajul Nova Kahovka a fost efectiv rusesc. A fost construit de guvernul rus, iar în prezent se află pe teritoriul controlat de Rusia. Rezervația barajului furnizează apă Crimeei, care a fost în ultimii 240 de ani sediul flotei rusești din Marea Neagră. Aruncarea în aer a barajului ar putea fi gravă pentru Ucraina, dar face mai mult rău Rusiei, și tocmai din acest motiv, guvernul ucrainean a luat în considerare distrugerea acestuia.

În decembrie, Washington Post a citat un general ucrainean care spunea că oamenii săi au tras cu rachete de fabricație americană asupra porții barajului, ca o lovitură de test. Deci, într-adevăr, odată ce faptele încep să apară, devine mult mai puțin misterios ce s-ar fi putut întâmpla cu barajul. Și o persoană corectă ar concluziona că ucrainenii probabil l-au aruncat în aer, așa cum ați presupune și dumneavoastră.

Au aruncat în aer Nord Stream, conducta de gaze naturale rusească, în toamna anului trecut. Și, de fapt, ucrainenii au făcut asta, după cum știm acum. Nu e ca și cum Vladimir Putin ar fi nerăbdător să pornească un război împotriva lui însuși. Oh, dar aici vă înșelați. Domnule și Doamnă consumatori de știri prin cablu, Vladimir Putin este exact genul acela de om, genul de om care s-ar împușca până la moarte pentru a vă enerva.

Știm acest lucru din presa americană, care nu a pierdut timpul în această dimineață, acuzându-i pe ruși că își sabotează propria infrastructură. Bill Crystal, omul care ne-a spus cândva că Saddam Hussein este responsabil pentru 11 septembrie, l-a denunțat imediat pe Putin ca pe un criminal de război și, chiar mai sălbatic, l-a comparat cu Donald Trump.

Restul clasei de experți a emis zgomote similare, în mod clar coordonate: Putin a reușit, Putin a făcut-o! Iar raționamentul lor era simplu. Putin este rău și malefic. Oamenii fac lucruri rele pur și simplu pentru plăcerea întunecată de a fi răi. În acest caz specific, Putin s-a atacat pe sine însuși, ceea ce este cel mai rău lucru pe care îl poți face și, prin urmare, perfect în caracter.

Pentru un om atât de rău, aceasta a fost explicația lor. Nimeni dintre cei care sunt plătiți să acopere aceste lucruri nu pare să ia în considerare nici măcar o clipă posibilitatea că ar fi putut fi ucraineni cei care au făcut-o.

Nu există nicio șansă în acest sens. Ucraina, după cum probabil ați auzit, este condusă de un om pe nume Zelenski, și putem spune cu certitudine că el nu a fost implicat.

Nu avea cum să fie implicat. Zelenski este prea decent pentru terorism. Acum îl vedeți la televizor și este adevărat. S-ar putea să vă faceți o altă impresie. Transpirat ca un șobolan - un comediant devenit oligarh. Un prigonitor al creștinilor, un prieten al lui BlackRock.

Dar nu vă încredeți în propriii ochi. De fapt, domnul Zelensky este un om foarte bun.

Cel mai bun, într-adevăr, după cum a remarcat George W. Bush. El este Winston Churchill al generației noastre.

Dintre toți oamenii din lume, prietenul nostru ucrainean în trening, cu ochii morți și neliniștiți, este singurul incapabil să arunce în aer un baraj. El este literalmente un sfânt în viață, un om în care nu există păcat.

De aceea Lindsey Graham (senator republican american de South Carolina - n.n.) este atât de atras de el.

Sunt doar doi oameni buni care își petrec timpul împreună și sunt buni. Și, ca toți oamenii buni, când se întâlnesc în persoană, petrec mult timp vorbind despre uciderea oamenilor și râzând ca între prieteni. Iată-i pe cei doi săptămâna trecută.

Graham: Liber sau moarte.

Zelenski: Liber sau pe moarte.

Graham: Acum ești liber.

Zelenski: Da, și așa vom fi.

Graham: Iar rușii mor... Au fost cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată

Zelenski: Mulțumesc foarte mult!

"Rușii mor - sunt cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, spune Graham spune. Și un zâmbet se răspândește pe buzele lui subțiri și tremurătoare în timp ce formează cuvintele. Arată ca un om înfometat care contemplă un bufet de mic dejun suedez. Aroma morții s-a trezit.

„Lindsey Graham, vă mulțumesc foarte mult” - răspunde Zelenski. Și el simte la fel. Vezi, nu e nimic întunecat aici. Doar doi tipi de vârstă mijlocie care sărbătoresc uciderea unei populații. Nu par genul de oameni care să se bucure să inunde sate sau să declanșeze o foamete. Și în orice caz, cui îi pasă dacă sunt. Nu e treaba ta.

Treaba ta este să susții Ucraina. Urmăriți-o pe Nikki Haley, candidat republican la președinție. Explică acest principiu la CNN. O victorie pentru Ucraina este o victorie pentru noi toți, iar pentru ei să stea acolo și să spună că aceasta este o dispută teritorială, pur și simplu nu este cazul. Să spunem că ar trebui să rămânem neutri, este în interesul Americii.

Este în cel mai bun interes al securității noastre naționale. Pentru ca Ucraina să câștige, trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să o terminăm. Spuneți că este foarte ușor de înțeles. Este de o importanță vitală pentru voi să sprijiniți Ucraina, pentru că este necesar ca Ucraina să fie sprijinită de voi. Sprijinul vostru este obligatoriu până când se termină, indiferent ce este și orice ar însemna asta.

Așa că taci din gură și susține Ucraina, altfel ai probleme.

Pe vremea când încă se mai preda logică afirmațiile de acest gen avea explicații științifice. Ceva este adevărat pentru că așa este, cu cât îl repeți mai mult, cu atât devine mai sigur. Este o realitate care se întărește de la sine. A fost o vreme când aceste afirmații erau considerate argumente nelegitime, ca să nu mai vorbim de o prostie hilară.

Numai oamenii proști vorbesc așa. Acum, toți cei aflați la putere vorbesc așa. Diversitatea este punctul nostru forte. Femeile trans sunt femei. Zelenski este Churchill. Totul e o chestie de sine. Evident, e adevărat. Nu are nevoie de explicații și nu pune întrebări. Vă sună cunoscut? Bineînțeles că da. Ăsta e papirusul narațiunii. Ne servesc zi de zi în porții aburinde și grumoase.

Până în acest moment, este posibil ca cetățenii americani să fie cei mai puțin informați oameni din lume.

Un păstor de iaci din Tadjikistan știe cine a aruncat în aer conducta Nord Stream. Este evident. Crede acest păstor că un tip slab în rochie este de fapt o fată? Haida-de! Această idee nu i-ar trece niciodată prin cap. Trebuie să fii mințit la volum maxim pe o perioadă de ani de zile pentru a ajunge la astfel de concluzii.

Și bineînțeles că am fost mințiți de mass-media. O fac, iar de cele mai multe ori ignoră chiar adevărurile care contează. Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari americani pe care i-am trimis în Ucraina? Niciun indiciu despre cine a organizat acele revolte BLM de acum trei ani. Nimeni nu a ajuns la fondul problemei. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie?

Ei bine, este încă clasificat. Cum a făcut Jeffrey Epstein atâția bani? Cum a murit? Dar JFK? Și așa mai departe. Nu numai că mass-media nu este interesată de nimic din toate acestea, dar este în mod activ ostilă față de oricine face jurnalism. Curiozitatea este cea mai gravă crimă.”, mai spune jurnalistul, abordând apoi rapoarte despre OZN-uri și concluzionând:

„Un grup mic de oameni controlează accesul la toate informațiile relevante.

Iar noi, restul, nu știm decât că avem voie să trăncănim cât vrem despre rasism. Dar mergeți mai departe și vorbiți despre ceva care contează cu adevărat și vedeți ce se întâmplă.

Dacă o țineți tot așa, te vor face să taci. Ai încredere în noi. Așa mențin ei controlul.

Când turiștii occidentali au început să călătorească în număr mare în Uniunea Sovietică la începutul anilor 1970, au descoperit că mulți ruși aveau o înțelegere complet deformată a Statelor Unite. Ei credeau că americanii trăiau într-o sărăcie cruntă, într-o stare de război rasial perpetuu, și că erau disperați să fugă de libertatea și prosperitatea blocului estic.

Ei credeau acest lucru pentru că așa li se spusese. Nu aveau cum să știe altceva. Puținii ruși care înțelegeau ce se întâmpla cu adevărat în restul lumii aflaseră despre asta ascultând emisiuni radio pe unde scurte, uneori la adăpost, pentru ca vecinii să nu audă. 50 de ani mai târziu, este uluitor să ne gândim la ironii.

Aici noi suntem cei care trăim în ignoranță. Acum, guvernul american a reușit să clasifice peste un miliard de așa-zise documente publice.

Așa că, în acest moment, nu avem cum să știm ce fac liderii noștri. Nu avem voie să știm. Prin definiție, asta nu este încă o democrație. Este în regulă cu mass-media.

Secretul este un instrument puternic de control.

Nu vă mai întrebați cum am ajuns atât de bogați. Iată o altă poveste despre rasism. Mergeți și mâncați-vă între voi. Ăsta e programul.

Așa trăiesc cei mai mulți dintre noi acum aici, în Statele Unite. Manipulați de minciuni, reduși la tăcere de tabuuri. Este nesănătos și dezumanizant, iar noi ne-am săturat de asta.

Începând de astăzi, am ajuns la Twitter, care sperăm că va fi radioul pe unde scurte de sub pătură. Ni se spune că aici nu există opreliști, gardieni. Dacă se va dovedi că este fals, vom pleca. Dar, între timp, suntem recunoscători că ne aflăm aici. Ne vom întoarce în curând cu mult mai multe.”, a conchis Tucker Carlson în editorialul său

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.