Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Sediu PSD, VANDALIZAT cu mesaje precum: 'Hoții', 'Jos' și 'Ciuma roșie'

PSD
PSD sigla

Un bărbat de 46 de ani a fost amendat, joi, de Poliția Locală Satu Mare, cu 200 de lei, pentru vandalizarea sediului PSD, după ce a scris „Hoții”, „Jos” și „Ciuma roșie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ciprian Fabian, reeprezentant al Biroului de Presă al Primăriei Satu Mare, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost identificat pe baza imaginilor camerelor de supraveghere din zonă.

Citește și: SURSE ANCHETĂ internă la IPJ Timiș după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba - Bărbatul ar fi sunat la 112, polițistul i-ar fi spus să doarmă liniștit

„Polițiștii locali din cadrul Primăriei Satu Mare au depistat și amendat, joi, un bărbat de 46 de ani, L. H., cu 200 de lei pentru vandalizarea sediului PSD Satu Mare. A fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă și și-a recunoscut fapta. Incidentul a avut loc miercuri seară”, a spus Fabian.

Bărbatul a scris pe un panou de la intrarea în sediul PSD Satu Mare, unde apare sigla partidului, cuvintele „Jos”, „Hoții” și „Ciuma roșie”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.