Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Senator USR arată cum e încălcată distanţarea socială în Parlament: 'Eu înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni'

Facebook.com
Florina Presadă

Senatorul USR Florina Presadă a publicat o fotografie din timpul ședinței comune a celor două camere ale Legislativului, în care arată că parlamentarii nu respectă regulile de distanțare socială. ”Eu înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni”, a afirmat ea, potrivit MEDIAFAX.

”Ai zice că parlamentarii ştiu deja ce înseamnă respectarea regulilor, cum ar fi distanţarea socială. Sau că parlamentarii au înţeles ce înseamnă puterea exemplului. Ei, aş! Iată cum s-au materializat azi şi respectul faţă de reguli, şi puterea exemplului în cadrul plenului reunit. Eu înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni. Schimbarea începe cu noi! Iubeşte România cu ochii deschişi!”, a scris pe Facebook Florina Presadă.

Citește și: Codrin Ștefănescu a explodat la adresa ministrului Muncii: Sinistra nu a scos o vorbă despre majorarea pensiilor, despre salarii și șomeri

Ea a postat și o fotografie care arată că senatorii și deputații nu respectă regulile de distanțare socială.

Camera Deputaților și Senatul au, miercuri, o ședință pentru numirea unor membri în conducerea unor instituții aflate în subordinea Legialativului, printre care ASF și ANRE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.