Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un bărbat din Vrancea s-a încuiat în casă și a amenințat că se sinucide: era băut și a avut o ceartă în familie

Poliţiştii din Vrancea au intervenit duminică seară în comuna Gura Caliţei, unde un bărbat s a încuiat într o cameră a locuinţei sale şi ameninţa că se sinucide. La faţa locului a ajuns şi un negociator de la Poliţia Vrancea, informează News.ro.

În jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, în comuna Gura Caliţei un bărbat ameninţă că se sinucide.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat persoana în cauză care, pe fondul consumului de alcool şi a unor nemulţumiri în familie, s-a închis într-o cameră a locuinţei, unde ameninţa că se va sinucide.

În sprijinul echipajului de poliţie au fost direcţionaţi şi luptători SAS Vrancea precum şi un negociator din cadrul IPJ Vrancea.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Prin acţiunea directă a negociatorului bărbatul de 50 de ani a fost scos din imobil, fără a se înregistra evenimente negative. Poliţiştii au procedat la imobilizarea bărbatului, cel în cauză urmând a fi condus la o unitate medicală de specialitate”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost transportat la un spital de psihiatrie.

Sursa foto: news.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.