Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un copil de 13 ani a fost intoxicat cu fum într-un incendiu produs în garsoniera în care locuieşte

copil, intoxicație

Un copil în vârstă de 13 ani a fost intoxicat cu fum, fiind transportat la spital, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri după-amiază, în garsoniera în care locuieşte, într-un bloc din Alexandria. Patru locatari ai imobilului au fost evacuaţi preventiv din cauza fumului, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit cauzat de supraîncărcarea instalaţiei electrice dintr-o garsonieră situată într-un bloc din Alexandria.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau mobilierul, aparatele electrocasnice şi mai multe materiale textile.

Patru persoane aflate în apartamentele din bloc au fost evacuate din cauza fumului dens. Un copil de 13 ani, care locuieşte în garsoniera cuprinsă de flăcări, a suferit o intoxicaţie cu fum, fiind transporta la spital împreună cu mama lui.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Din cauză că accesul la etajul 4, unde este situată garsoniera, era dificil din cauza copacilor crescuţi în faţa blocului, echipajele de pompieri au urcat la intervenţie prin scara blocului şi nu cu autoscara. Ei au scos din garsoniera cuprinsă de foc o butelie, care risca să explodeze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.